Αρχική arrow Η Εταιρεία
thumb1.jpgΗ επιχείρηση BARAL ιδρύθηκε το 1975 με έδρα την Χαλκίδα από τον Δημήτρη Μπαρόλα με αντικείμενο την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και σιδηροκατασκευών παντώς τύπου.
Σήμερα η επιχείρηση μας είναι μια από τις πιο σημαντικές και σταθερά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις εμπορίας αλουμινίου στην Ελλάδα. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οφείλεται στην άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών με συνέπεια και αξιοπιστία.

Δυνατά σημεία της εταιρείας

• Διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στα συστήματα αλουμινίου
• Γρήγορη και άμεση παράδοση των εμπορευμάτων
• Ηλεκτρονική υποστήριξη και ενημέρωση των πελατών
• Σύνολο προϊόντων ΕΤΕΜ - BLK - EUROPA 
Η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες θέσεις στις συγγενείς εταιρείες του κλάδου και έχει σταθερά ανοδική πορεία από την ίδρυση της. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500m2
Τεχνογνωσία:
Η 30ετής εμπειρία αλλά και η υψηλή μας τεχνογνωσία έχει καταξιώσει την εταιρεία μας στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν.

Ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές:
Το μεγάλο όπλο της εταιρείας μας αποτελεί αναμφισβήτητα η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας που επιτυγχάνεται με τη χρήση επώνυμων και αναγνωρισμένων υλικών και εξαρτημάτων σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εξειδίκευση του κατασκευαστικού μας τμήματος.

Ασφάλεια:
Τα προϊόντα μας θωρακίζουν το σπίτι σας παρέχοντας υψηλή ασφάλεια αφού τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά σχεδιασμένα και επιλεγμένα για το σκοπό αυτό.

Θερμομόνωση – Ηχομόνωση:
Τα κουφώματα της εταιρείας μας παρέχουν υψηλή θερμομόνωση – ηχομόνωση που επιτυγχάνεται με τη χρήση διπλών υαλοπινάκων και υλικών με άριστες θερμοηχομονωτικές ιδιότητες και επιπλέον είναι εαροστεγανά έτσι ώστε να εμποδίζουν τη διαφυγή θερμότητας από χαραμάδες.

Φιλική σχέση:

Νοιώθουμε φίλοι με τους πελάτες μας και το αποδεικνύουμε κάθε στιγμή.

Διαρκής Υποστήριξη:
Σας εξυπηρετούμε άμεσα και υπεύθυνα σε περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς ή προβλήματος που ενδεχόμενα θα προκύψει κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε:

• Υπογράφουμε τα προϊόντα μας (με την επωνυμία μας και τα πιστοποιητικά)
• Δίνουμε σημασία στην κατασκευή
• Νοιώθουμε τις ανάγκες σας και σεβόμαστε τις επιθυμίες σας
• Προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και κατασκευής
• Προσπαθούμε για το τέλειο αποτέλεσμα